خانه / آشپزی / طرز تهیه چلو ایتالیایی

طرز تهیه چلو ایتالیایی

fo915

مواد لازم برای تهیه چلو ایتالیایی

برگ مریم گلی چند برگ

سیر دو لپه

سس ایتالیائی صد گرم

نمك به مقدار نیاز

پنیر پارمیسان صد گرم

برنج نیم کیلو

طرز تهیه چلو ایتالیایی

اول برنج را در آب مخلوط کنید به نمک مدت پانزده دقیقه  بجوشانید و بعد از چلو صافی گذرانده رویش آب سرد بریزید
چلو را دوباره روی شعله بگزارید و پنیر را رنده بزنید ، همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده زیر را رویش بریزید
۱۰۰ گرم کره را در قابلمه بریزید و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کنید و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را گرما گرم روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *