خانه / آشپزی / طرز تهیه پیش غذای مخصوص پوریکس

طرز تهیه پیش غذای مخصوص پوریکس

9ef0adc30dcab4af98b7812aae0ca5e2

مواد لازم برای تهیه پیش غذای مخصوص پوریکس

روغن زیتون به اندازه نیاز

کره آب شده: صد و پنجاه گرم

نمک و فلفل به اندازه نیاز

پیاز : یک عدد متوسط

فیله گوساله: سیصد گرم

طرز تهیه پیش غذای مخصوص پوریکس

اول پیاز را رنده بزنید و آن را از صافی رد کنیم تا آب گوشت آن جدا بعد گوشت آن را روی فیله ها بگزاریم نمک و فلفل و کمی روغن زیتون اضافه می نماییم و سه الی پنج  ساعت در یخچال قرار دهیم تا نرم و سرد شود.

تابه گریل را روی گاز بگزاریم و کره آب شده را داخل آن می اندازیم تا کاملا داغ شود.

زمانی که  فیله ها پخته شد آن را بر می گردانیم و می گذاریم تا طرف دیگر بپزد .آن قدر کار را ادامه می دهیم تا به پخت دلخواه برسد.

برای تزئین از اسفناج – کاپری – مارچوبه – تربچه – پنیر موتزارلا – آووکادو  –  کنسرو میوه کاکتوس –  خیار – لیمو ترش – سس قرمزو کاهوی فرانسوی مثل  عکس می توان استفاده کرد.

نوش جان این غذای ساده برای یک نفر یا بیشتر می توان پخت

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *