مواد لازم برای تهیه پیتزا بادمجان
سس خردل ۱ قاشق غذاخوري
سس هزارجزيره ۲ قاشق غذاخوري
پنيرپيتزا ۵ قاشق غذاخوري
زرده تخممرغ ۱ عدد
گوجهفرنگي مينياتوري و کنجد به اندازه نیاز
جعفري خردشده ۲ قاشق سوپخوري
بادمجان ۲ عدد
سوسيس ۵ عدد
خمير پيتزا يا خمير باگت ۱ چانه
طرز تهیه پیتزا بادمجان
اول خمير پيتزا را پهن ميكنيم و در قالب مورد بگزاریم و روي آن را سس هزارجزيره بریزیم و آن را پخش ميكنيم و بادنجانهاي از قبل سرخ کردیم را ميچينيم و كمي پنير بریزیم و بعد سوسيس، دوباره پنير و جعفري روي آن سس خردل و گوجهفرنگيها را ميچينيم و دوباره پنير ميريزيم و روي آن را با بقيه خمير مثل حصير ميبنديم. روي خمير زرده تخممرغ بزنیم و كنجد ميريزيم. بعد به مدت بیست دقيقه با حرارت صد و هفتاد درجه سانتيگراد در فر بگزاریم تا طلايي شود.