خانه / آشپزی / طرز تهیه پیتزای پیک نیک

طرز تهیه پیتزای پیک نیک

14410876369

مواد لازم برای طرز تهیه پیتزای پیک نیک

پونه خشک:     ۱ قاشق چای خوری

پنیر ریز شده موزرلا: صد و بیست گرم

فلفل سبز دلمه ای خرد شده  : ۱ سوم فنجان

زیتون بی دانه و قاچ شده: هفتاد گرم

قارچ خرد شده بدون آب : صد و بیست گرم

 سس پیتزا:  دویست و پنجاه گرم

 رول کروسان: دویست و پنجاه گرم

 نمک: نیم قاشق چای خوری

 پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
گوشت گاو چرخ کرده: چهارصد گرم

طرز تهیه پیتزای پیک نیک

گوشت چرخ کرده را بهمراه چاشنی ها در یک قابلمه تفت دهید تا رنگ آن قهوه ای شود و آن را هم بزنید و تکه های گوشت را از هم جدا کنید . مخلوط گوشت را روی دستمال کاغذی قرار داده و به آن نمک بزنید و صبر کنید تا روغن و آب آن خارج شود . رول های مثلثی نان را از هم جدا کرده و در همان قابلمه روغنی قرار دهید . آنها را کنار هم قرار دهید تا به شکل نان پیتزا درآید . نیمی از سس پیتزا را روی خمیر بریزید .مخلوط گوشت چرخ کرده را با قاشق روی سس بریزید . قارچ ، فلفل سبز و زیتون ها را روی گوشت بریزید . باقیمانده سس را روی مواد ریخته و در آخر روی سس را پنیر و پونه بریزید . قابلمه را روی یک توری روی زغال های گداخته بگزارید  . روی قابلمه را درپوش بگزارید و به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت  آن را بپزید تا رنگ آن قهوه ای روشن شود .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *