-
هویجها را بشوئید، پوست بگیرید و خرد کنید و ۷-۹ دقیقه در ظرفی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را همراه با شیر مادر در مخلوکن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود و به غلظت مورد نظر برسد. اگر لازم بود شیر بیشتری به پوره بیفزائید.
از کاسه، بشقاب
و لیوان مناسب برای
غذا دادن به
کودک استفاده کنید. این وسایل باید از جنس نشکن
و در برابر واژگون شدن مقاوم باشند. برای بسیاری از کودکان، استفاده از کاسه بهتر از بشقاب است. همچنین قاشق
و چنگالهای دستهکوتاه هم برای آنها مناسبتر است.
مواد لازم برای حدود ۷۰۰ گرم
هویج
۱ کیلوگرم
شیر مادر ۶۰ میلیلیتر
روش تهیه
هویجها را بشوئید،
پوست بگیرید
و خرد کنید
و ۷-۹ دقیقه در ظرفی بریزید
و روی حرارت متوسط قرار دهید تا نرم شود. سپس آن را همراه با شیر مادر در مخلوکن یا دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود
و به غلظت مورد نظر برسد. اگر لازم بود شیر بیشتری به پوره بیفزائید.