خانه / آشپزی / طرز تهیه پنیر محلی با سرکه

طرز تهیه پنیر محلی با سرکه

fo1089

مواد لازم برای تهیه پنیر محلی با سرکه

سركه: سه قاشق غذاخوري

شير: ۱۰۰۰ گرم ( ۱ کیلو )

طرز تهیه پنیر محلی با سرکه

اول شير را گرم کنید . وقتي شير به جوشید ، شعله گاز را خاموش كنيد. بعد سه  قاشق سركه به آن اضافه نمایید و به هم بزنيد تا شير بريده شود. بعد آن را از پارچه نازكي كه داخل آبكش گزاشته اید ، رد كنيد. پارچه را روي پنير برگردانيد و به مدت چهار تا پنج ساعت جسمي سنگين روي آن بگزارید  تا آب آن خارج شود. بعد پنير را تکه تکه کنید و درون  آب نمك نگهداري كنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *