خانه / آشپزی / طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

fo1331

مواد لازم برای تهیه پاسـتا آرابياتا

نمك و فلفل به اندازه نیاز

پنير پارمزان رنده‌شده بیست و پنج گرم يا ۱ قاشق غذاخوري

پاستا پنه سیصد و پنجاه گرم

آويشن ۱ قاشق چايخوري

فلفل قرمز یک چهارم قاشق چايخوري

گوجه ‌فرنگي خردشده چهارصد گرم

سير ۳ حبه

روغن زيتون ۴ قاشق غذاخوري

طرز تهیه پاسـتا آرابياتا

 

پاستا را در آب در حال جوش بریزید و به مدت هشت تا ده دقيقه بپزيد. براي درست کردن سس، در ظرفي روغن بریزید و سير را تفت دهيد و گوجه‌فرنگي  و بقيه مواد را اضافه نمایید . وقتي سس درست شد. (وقتی سس آماده است كه گوجه‌فرنگي‌ها پخته و له شده و سس غليظ شود) پاستا را آبكش کنید با سس قاطی كنيد تا پاستا كاملا آغشته به سس شود. بعد در ظرف خود سرو کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *