مواد لازم برای تهیه نیمروی کنگر
- پنیر فتا: نیم پیمانه، خرد شده
- تخممرغ: چهار عدد کامل و سفیده عدد سفیده
- کنگر: چهارصد گرم تا پانصد گرم، خرد شده
- گوجهفرنگی مینیاتوری: نیم کیلو
- فلفل دلمهای نارنجی: ۱ عدد، خرد شده
- پیازچه: دو عدد، خرد شده
- روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
- سیبزمینی ریز: چهارصد و پنجاه گرم، چهار تکه شده
طرز تهیه نیمروی کنگر
تابه را گرم کرده، در یک کاسه متوسط مخصوص مایکروفر سیبزمینیها را با یکچهارم پیمانه آب ریخته و برای ۸ دقیقه در مایکروفر بگذارید تا سیبزمینیها نرم شوند. آب اضافه را خالی کرده و سیبزمینیها را به علاوه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک بشقاب بریزید و ۶ دقیقه سرخش کنید تا قهوهای شود. در یک تابه نچسب، یک قاشق روغن زیتون را یک دقیقه روی حرارت متوسط گرم کرده، پیازچهها و فلفل دلمهای را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید تا طلایی شوند. حالا گوجهفرنگیها و کنگر را اضافه کنید و ۲ تا ۵ دقیقه دیگر محتویات تابه را بپزید. در این مرحله گوجهفرنگیها نرم میشوند. تا سبزیجات در تابه میپزند، در یک کاسه متوسط تخممرغها و سفیدهها را با مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و نصف پنیر فتا حسابی بزنید. حالا محتویات کاسه را روی سبزیجات داخل تابه ریخته و تابه را کمی تکان دهید تا مواد به صورت یکسان پخش شوند. حالا بقیه پنیر را روی مواد داخل تابه بریزید و ۵-۶ دقیقه بپزید تا تخممرغها خودشان را ببندند.
این نیمرو را می توانید با سیب زمینی میل کنید تا غذایی عالی داشته باشید و این دستور غذایی برای چهار نفر می باشد