مواد لازم برای تهیه مادلن ساده
نمك به اندازه نیاز
رنده پوست ليموترش نیم قاشق چايخوري
وانيل نیم قاشق چايخوري
بيكينگ پودر ۱ قاشق چايخوري
تخممرغ ۵ عدد
كره به دماي محيط رسيده صد و پنجاه گرم
شكر ۱ پيمانه (صد و هفتاد و پنج گرم)
آرد سفيد گندم ۲ پيمانه (دویست و بیست و پنج گرم)
طرز تهیه مادلن ساده
فر را از يك ربع قبل با دماي ۱۷۵ درجه سانتيگراد گرم ميكنيم. براي تهيه اين شيريني به قالبهاي مخصوص اين شيريني كه شبيه صدف است نياز داريم. قالبها را چرب كرده و كمي آرد روي آن ميپاشيم. تخممرغها را با شكر، وانيل، نمك و رنده پوست ليموترش با همزن ميزنيم تا شكر كاملا حل و مايه غليظ و كشدار شود، سپس كره را به اين مخلوط افزوده و به ورز دادن ادامه ميدهيم تا مايه صاف و يكدست شود. آرد را با بيكينگپودر مخلوط و الك كرده و به تدريج به مواد بالا ميافزاييم. از مايه به اندازه در قالبها ريخته، آنها را در سيني فر قرار داده و به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقيقه روي پنجره وسط فر ميگذاريم. شيرينيها بايد پف كند و كمي طلايي شود، سپس آنها را از فر خارج كرده و پس از سرد شدن از قالب بيرون آورده و سرو ميكنيم.
نكــته
اگر قالب سيليكوني داشته باشيد نيازي به چرب كردن ندارید . بهتر است مواد را در قيف با سر ماسوره ساده ربریزید و در قالبها بريزيد، چون اين كار باعث ميشود شيرينيها منظم باشد. قالب را از مواد پر كنيد تا جا براي پف كردن شيريني باشد.
با اين مواد ميتوان سی و دو عدد مادلن درست کنید .اگر فر شما برقي ميباشد، لازم است كه بیست و پنج درجه سانتيگراد از دماي آن كم كنيد، چون فرهاي برقي دماي استاندارد دارند، ولي فرهاي گازي به دليل نوسان فشار گاز، استاندارد نيستند.