مواد لازم برای تهیه لازانیا لقمه ای
مایه ماکارونی به اندازه نفرات
پنیر پیتزا و سس سفید به اندازه نیاز
لازانیا ۱ بسته
طرز تهیه لازانیا لقمه ای
لازانیا را مثل ماکارونی با آب و نمک در روغن بجوشانید و در ظرف میریزیم، هر لازانیا را با قیچی دو قسمت میکنیم، بعد ظرف پیرکس را چرب کنید و مایه ماکارونی را مثل دلمه داخل لازانیا پیچیده و لوله میکنیم و در ظرف میچینیم وقتی که مواد حاضر شد، سس سفید را روی آن ریخته و پنیر پیتزا را هم روی آن میپاشیم و در فری که از قبل با درجه د و هفتاد و پنج سانتیگراد گرم کردهایم، به مدت چهل و پنج دقیقه قرار میدهیم کافی است که پنیر آب شده و طلایی شود در این لحظه غذا آماده است. در صورت تمایل روی آن را با برشی از نارنج و جعفری تزئین کنید و سرو میکنیم.
لازانیا یک غذای ایتالیایی پرطرفدار است