خانه / آشپزی / طرز تهیه كباب قشقايی

طرز تهیه كباب قشقايی

1

مواد لازم برای درست کردن كباب قشقايی

روغن، نمک، فلفل                   به اندازه نیاز
نان لواش                               ۲ تا ۳ عدد
پیازچهار قاچ                            ۱ عدد
گوشت گوسفند                       ۱ کیلو
طرز تهیه كباب قشقايی

گوشت را با پياز و پنج یا شش  پيمانه آب در قابلمه روی حرارت به جوش دهید . كف گوشت را بگيريد، کمی فلفل و نمک بریزید ، حرارت را كم كنيد، در قابلمه را ببنديد و دو ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له ننباید شود. در آهر پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و حرارت را كمی زیاد كنيد؛ بعد برداريد و كنار بگذاريد.

۱ پيمانه روغن در قابلمه بزرگی روی حرارت  ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، بعد با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد.

این کباب با پلو باقلا و یا برنج ساده خیلی خوشمزه است نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *