مواد لازم برای درست کردن كباب قشقايی
روغن، نمک، فلفل به اندازه نیاز
گوشت گوسفند ۱ کیلو
طرز تهیه كباب قشقايی
گوشت را با پياز و پنج یا شش پيمانه آب در قابلمه روی حرارت به جوش دهید . كف گوشت را بگيريد، کمی فلفل و نمک بریزید ، حرارت را كم كنيد، در قابلمه را ببنديد و دو ساعت يا كمی بيشتر بپزيد تا گوشت نرم شود، ولی له ننباید شود. در آهر پخت بايد آب گوشت تمام شود، و گرنه در ديگ را برداريد و حرارت را كمی زیاد كنيد؛ بعد برداريد و كنار بگذاريد.
۱ پيمانه روغن در قابلمه بزرگی روی حرارت ملايم داغ كنيد. نان را به اندازه ای كه در تابه جا بگيرد ببريد و در روغن سرخ كنيد (خشك نشود)، بعد با كفگير برداريد و در سينی بگذاريد.گوشت پخته را در روغن داغ بگذاريد و بچرخانيد تا سرخ شود. با كفگير برداريد و روی نان سرخ كرده بگذاريد. داغ سر سفره ببريد.
این کباب با پلو باقلا و یا برنج ساده خیلی خوشمزه است نوش جان