خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی گل

طرز تهیه شیرینی گل

fo752

مواد لازم برای تهیه شیرینی گل

رنگهای مجاز خوراکی مقدار کمی

آرد   به اندازه نیاز

کاکائو    به اندازه نیاز

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ ۱ عدد

پودر قند نیم پیمانه

کره نیم یمانه

طرز تهیه شیرینی گل

همه مواد باید به دمای محیط برسند.

فر را در موقع شروع کار با صد و هشتاد درجه سانتیگراد روشن می کنیم .

آرد را الک می کنیم .

کره و پودر قند را با قاشق مخلوط می کنیم بعد با همزن

بزنیم تا جائی که رنگش کرم رنگ و حجمش دو برابر شود .

تخم مرغ و وانیل را بهش اضافه می کنیم و خوب به هم میزنیم .

آرد را کم کم اضافه می کنیم تا جائی آرد اضافه می کنیم که خمیر مقداری چسبندگی را داشته باشه .

هر مقدار از خمیر را که مایل هستیم به رنگ دیگه باشه جدا می کنیم .اگر مایل به داشتن رنگ قهوه ای باشیم مقداری پودر کاکائو به خمیر جدا شده اضافه تا رنگ دلخواه را بدست بیاریم بعد اگر خمیر باز چسبندگی داشت کمی آرد بهش میزنیم در استفاده از آرد مراقب باشید چون شیرینی را بعد از پخت سفت می کنه.

از رنگهای مجاز خوراکی برای داشتن رنگهای دیگه استفاده می کنیم به همان ترتیب اضافه کردن پودر کاکائو.

روی خمیرها را میپوشونیم برای اینکه خشک نشن احتیاجی به استراحت نیست.

از هر خمیر به تعداد پنج تا شش توپ درست می کنیم و به صورت گلبرگ اطراف یک توپ خمیر با رنگ متضاد قرار میدیم تعداد گلبرگها سلیقه ای هست .

با کمی فاصله از هم آنها را در سینی فر بچینیم  احتیاجی نیست سینی فر را چرب نماییم .

سینی را در فر به مدت ربع ساعت تا ۲۰۰دقیقه بگزاریم  بعد از ربع ساعت سینی را از فر بیرون بیاوریم و تکان میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردند  شیرینی شما آماده است .

نوش جانتان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *