خانه / آشپزی / طرز تهیه شیرینی ونیزی

طرز تهیه شیرینی ونیزی

fo747

مواد لازم برای تهیه شیرینی ونیزی

شكلات چيپسي                   به اندازه نیاز

نشاسته ذرت                        پنجاه گرم

وانیل                    نصف قاشق چايخوري

پودر قند                   پنجاه گرم

آرد                      دویست و بیست و پنج گرم

کره             دویست و بیست و پنج گرم

طرز تهیه شیرینی ونیزی

كره نرم‌شده را خوب می‌زنیم، پودرقند و وانیل را اضافه کنیم ، آن‌قدر به هم بزنیم تا به صورت كرم شود . بعد آرد و نشاسته‌ ذرت را اضافه کنیم تا خمیر لطیفی تهیه شود خمیر را داخل كیسه کنیم و با ماسوره ستاره‌ای در سینی با فاصله می‌ریزیم و روی هر كدام یك عدد شكلات چیپسی قگزاریم بعد سینی را با حرارت صد و هفتاد و پنج درجه سانتی‌گراد به مدت بیست دقیقه در طبقه میانه فر بگزاریم تا بپزد .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *