خانه / آشپزی / طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

fo911

مواد لازم برای تهیه شکلات گردویی اتریشی

گردو (دلخواه)                 حدود چهل نصفه

رُم                               یک قاشق غذاخوری

شربت ذرت                    یک قاشق غذاخوری

کره                             سه قاشق غذاخوری

شکلات تلخ و شیرین        هشت اونس

گردوی تفت داده شده      سه فنجان

نمک                            یک قاشق چای خوری

وانیل                            دو قاشق چای خوری

پودر کاکائو (بدون شکر)     یک چهارم فنجان

شکر قهوه ای                 یک و نیم فنجان

تخم مرغ                        چهار عدد

کمپوت زردآلو                   دو سوم فنجان

آرد                               دو و نیم فنجان

 کره نرم شده                 یک فنجان
شکر قهوه ای                 یک دوم فنجان

طرز تهیه شکلات گردویی اتریشی

۱. فر را از قبل با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید. تابه ای با ابعاد ۱۳ در ۹ در ۲ را چرب کنید؛ و آماده بگذراید. ۱ فنجان کره را را درکاسه ای بزرگ بریزید و با همزن برقی با سرعت متوسط تا سریع در حدود ۳۰ ثانیه بزنید. ۱ دوم فنجان شکر قهوه ای را اضافه کنید. این دو را در داخل کاسه با هم بزنید تا ترکیب شوند. کم کم آرد را اضافه کنید و به آهستگی آن را بزنید تا مخلوط شوند (مخلوط کمی خشک به نظر می رسد). مخلوط را داخل تابه که از قبل آماده کرده اید بریزید، و به مدت ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا پخته شود.

۲. در کاسه بزرگ دیگری، تخم مرغ ها را با سرعت متوسط_ سریع به مدت ۳ دقیقه بزنید. نصف فنجان شکر قهوه ای، پودر کاکائو، وانیل و نمک را به آن اضافه کنید. این مواد را به مدت ۳ دقیقه با سرعت کم بزنید. به تدیج گردوی تفت داده شده را اضافه کنید و مخلوط را هم بزنید تا مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.

۳. در آخر ترکیب شکلات را به دقت بر روی مخلوطی که از فر خارج کرده اید، پهن کنید و حدود ۳۰ دقیقه آنها را بپزیرد. سپس در طبقه خنک کننده یخچال قرار دهید تا خنک شود.

۴. برای تزیین: شکلات تلخ و شیرین و ۳ قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه فلزی متوسط بریزید و بر روی حرارت ملایم هم بزنید تا ذوب شود. شربت ذرت و رم را هم اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را بروی شیرینی بریده نشده بریزید. اگر تمایل دارید می توانید نیمه گردوها را نیز روی آن بریزید. به شکلات ۱ یا ۲ ساعت زمان دهید تا به خوبی پهن شود. سپس با استفاده از یک چاقوی تیز، لبه های شیرینی را از تابه جدا کنید و آن را ببرید؛ حدود ۴۰ تکه خواهد شد.

۵. برای جلوگیری از خرد شدن مغزها و تبدیل به خمیر شدنشان، از قبل آسیابشان کنید.( ۲۰ دقیقه زمان برای این کار کافیست.)

۶. نگه داری: تکه های شکلات را در یک ظرف یک لایه بدون منفذ بگزارید ؛ می توانید این شکلات را در دمای اتاق نهایتا سه و در فریزر تا سه ماه نگه داری کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *