خانه / آشپزی / طرز تهیه سکنجبین سنتی

طرز تهیه سکنجبین سنتی

1

مواد لازم برای تهیه سکنجبین سنتی

•    گلاب              كمی

•    سركه            نصف تا یک پیمانه

•    نعناع              دو كیلو

•    شكر               سه كیلو

طرز تهیه سکنجبین سنتی

شكر را با آب به اندازه كافی جوش دهیم و صاف نماییم . نعناع را پاك کنید و و بشویید . نعناع را سه تا چهار دسته کنید و با نخ یا چوب ببندید . بعد  داخل شكر آب بریزید آنقدر جوش دهید تا به قوام آید. سركه و گلاب را اضافه کنید بگذارید كمی بجوشد. هر گاه با كفگیر مایع را برداشته ریختیم مایع در لبه كفگیر نیم دایره جمع شود و وسطش شكاف بخورد، سكنجبین درست شده است.

 موارد مورد توجه:

سكنجبین در تابستان بهتر است با کاهو میل شود

  سكنجبین با دلمه بخصوص دلمه برگ انگور میل می شود د.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *