خانه / آشپزی / طرز تهیه سمبوسه آسیایی

طرز تهیه سمبوسه آسیایی

HM-20133675311024427311401281770.5501

مواد لازم براي خمير سمبوسه

آب به اندازه نیاز

نمك نصف قاشق سوپخوري

روغن مايع سی گرم

ماست پنجاه گرم

مايه خمير ۱ قاشق چايخوري

آرد گندم سیصد گرم

مواد لازم برای تهیه سمبوسه آسیایی

 

رب گوجه‌فرنگي – ۱ قاشق سوپخوري
گوشت چرخ كرده – سیصد گرم
سبزي معطر (خرد شده) – صد گرم
سير تازه – چهار حبه
پياز داغ – ۴ قاشق سوپخوري
فلفل دلمه‌اي – ۱ عدد
قارچ – صد گرم
روغن مايع – نیم کیلو
فلفل و نمك – به اندازه نیاز

طرز تهیه سمبوسه آسیایی

ابتدا پياز و فلفل‌دلمه‌اي را سرخ كرده، بعد گوشت را به آن اضافه مي‌كنيم، وقتي گوشت هم تفت خورد قارچ و سبزي خرد شده، فلفل ، نمك و رب گوجه‌فرنگي را نيز اضافه مي‌كنيم.

طرز تهيه خمير

بعد از الك كردن آرد، آب را كم‌كم اضافه مي‌كنيم و خمير ملايمي به دست مي‌آيد، مايه خمير را كه نيم ساعت قبل با آب‌گرم خيس كرده‌ايم داخل آرد اضافه مي‌كنيم و جوش‌شيرين ، ماست و مقداري نمك، اضافه مي‌كنيم و خمير خيلي نرم درست مي‌كنيم.

مقداري آرد روي تخته بریزیم و خمير را به اندازه گلوله‌هاي كوچك درست کنیم بعد روي تخته پهن مي‌كنيم و از مواد آماده داخل خمير بریزیم و خمير را مي‌بنديم، دور تا دور سمبوسه‌ها را با چنگال بدوزیم و داخل روغن داغ بیندازیم تا وقتي طلايي شود سرخ مي‌كنيم.

سمبوسه یکی از غذاهای قست فودی و خوشمزه است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *