خانه / آشپزی / طرز تهیه انواع سالاد / طرز تهیه سالاد برنج

طرز تهیه سالاد برنج

043352546336235102aامروز در سایت آبانک قصد داریم طرز تهیه سالاد برنج را به شما عزیزان آموزش دهیم این سالاد یک سالاد بسیار خوشمزه می باشد

مواد لازم( جهت ۴ تا ۵ نفر):کته یا چلو                                          ۳ پیمانه
مغز گردو نیم کوب                                ۱۰۰ گرم
کشمش بی هسته خیس خورده           ۱۰۰ گرم
کلم قرمز کوچک                                  نصف بته
سرکه                                               ۳قاشق
روغن سالاد                                      ۳قاشق
نمک، فلفل                                      به میزان لازم

طرز تهیه:

کلم قرمز را هر چه نازک تر رشته رشته کنید و با یک قاشق سرکه در آب جوش بریزید و پس از ۱ دقیقه در آب کش خالی کنید و زیر آب سرد بگیرید ، سپس بگذارید آب آن برود .

همه اجزای سالاد را در ظروف جاداری بریزید و نمک و فلفل بپاشید و زیر و رو کنید و در یخچال بگذارید تا سرد بشود ، سپس در ظرف سالاد بکشید .

• برای این سالاد کته یا چلو را باید کمی زنده تر از معمول بردارید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه سالاد بادام زمینی

    سبزیجات را به ابعاد کوچک برش دهید و با هم مخلوط کنید و ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *