خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت کدو حلوایی

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

750843_ADNOpEKi

● مواد لازم برای داخل رولت:

▪ وانیل: ۱ قاشق مرباخوری

▪ کره نرم شده: شش قاشق غذاخوری

▪ پودر قند: ۱ لیوان
▪ پنیر خامه ای: دویست گرم

مواد لازم برای تهیه رولت کدو حلوایی

▪ گردوی خرد شده: ۱ لیوان

▪ شکر: ۱ لیوان

▪ پوره کدو حلوایی پخته: دو سوم لیوان

▪ تخم مرغ: سه عدد درشت

▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری

▪ پودر دارچین ، بکینگ پودر ، جوش شیرین ، پودر میخک: هر کدام نصف قاشق مرباخوری

▪ آرد: سه چهارم لیوان

▪ پودر قند: یک چهارم لیوان

 

طرز تهیه رولت کدو حلوایی

دمای فر را روی دویست درجه سانتی گراد بگزارید . در سینی مناسب رولت ، کاغذ روغنی بگزارید . روی یک حوله نازک آشپزخانه کمی پودر قند بپاشید. آرد، بکینگ پودر، دارچین،جوش شیرین،  میخک و نمک را با هم الک کنید. تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید تا غلیظ و یکنواخت شود. پوره کدو را به مواد اضافه نمایید و هم بزنید و بعد آرد را اضافه نمایید و مواد را با هم مخلوط نمایید . مایه کیک را روی سینی بریزید و پهن کنید و بعد گردو روی آن بپاشید. کیک را به مدت سیزده تا پانزده دقیقه در فر بپزید. بعد از درآوردن، کیک را بلافاصله روی حوله بگزارید و کاغذ روغنی را از روی کیک بکنید. کیک را همراه با حوله لوله کنید و بگذارید سرد شود. برای تهیه مواد داخل کیک ، پودر قند ، پنیر خامه ای ، کره و وانیل را هم بزنید تا یکنواخت شود . کیک لوله شده را به آهستگی باز کنید و حوله را بردارید. مواد پنیر خامه ای را داخل کیک بمالید و دوباره لوله کنید. رولت به دست آمده را در فویل نایلونی بپیچید و بگذارید به مدت ۱ ساعت در یخچال باشد . قبل از برش زدن رولت، کمی پودر قند روی آن بپاشید و برش بزنید.

امیدوارم لذت لذیذ بودن این کیک را ببرید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *