مواد لازم برای تهیه دلمه مرغ
نمک و فلفل به اندازه نیاز
گوجه فرنگی یا فلفل دلمه چند عدد
سینه مرغ پخته شده نصف مرغ
اسفناج یا کاهو چند برگ
پیازچه خرد شده پنج عدد
لوبیا سبز پخته شده ۱ فنجان
ماست ۱ فنجان
سس مایونز نیک پیمانه
سس خردل ۲ قاشق مرباخوری
برنج ۱ فنجان
طرز تهیه دلمه مرغ
برنج را شسته و سپس کته کنید و بگذارید تا دم بکشد.
سپس تابه ای را روی گاز گذاشته و کمی روغن در آن بریزید و مرغ های پخته و خرد شده را در آن تفت دهید.
داخل گوجه فرنگی و فلفل دلمه را خالی کنید. سس مایونز را با برنج بخوبی مخلوط نمایید . سس خردل را با نمک و فلفل به گوشت مرغ اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید. حالا همه مواد و سبزیجات را با هم مخلوط کنید و داخل فلفل یا گوجه را از مواد پر کنید.
نوش جان