خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ

fo826

مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ با مرغ

زردچوبه، نمك و فلفل به اندازه نیاز

سس گوجه‌فرنگي ۲ قاشق غذاخوري

روغن‌زيتون ۲ قاشق غذاخوري

فلفل دلمه‌اي ۱ عدد

پياز ۱ عدد

پنير موتزارلا دویست گرم

سينه مرغ ۱ عدد

قارچ نيم كيلوگرم

موادلازم براي سس سفيد :

کره پنجاه گرم

شیر ۱ پيمانه

آرد ۳ قاشق غذاخوري

تهیه دلمه قارچ با مرغ

 

آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغن‌زيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمه‌اي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجه‌فرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايه‌هاي قارچ را جدا كنيد و قسمت‌هاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كم‌كم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي سرد شود. داخل قارچ‌ها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده زده بريزيد و قارچ‌ها را در سيني فر به ورت وارونه بچينيد و روي قارچ‌ها سس سفيد بريزيد و داخل فر صد و هشتاد  درجه سانتي‌گراد بگزارید  و به مدت ده دقيقه در فر بماند .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *