مواد لازم برای تهیه دلمه قارچ با مرغ
زردچوبه، نمك و فلفل به اندازه نیاز
سس گوجهفرنگي ۲ قاشق غذاخوري
روغنزيتون ۲ قاشق غذاخوري
فلفل دلمهاي ۱ عدد
پياز ۱ عدد
پنير موتزارلا دویست گرم
سينه مرغ ۱ عدد
قارچ نيم كيلوگرم
موادلازم براي سس سفيد :
کره پنجاه گرم
شیر ۱ پيمانه
آرد ۳ قاشق غذاخوري
تهیه دلمه قارچ با مرغ
آشپزی-سينه مرغ را ريز خرد كنيد و با روغنزيتون و پياز خردشده تفت دهيد تا رنگش سفيد شود و بعد زردچوبه، نمك و فلفل را به آن بيفزاييد و در تابه را ببنديد تا مرغ و پياز با آب خودشان بخارپز شوند. بعد از دو دقيقه فلفل دلمهاي خردشده را اضافه كنيد و تفت دهيد و در پايان، سس گوجهفرنگي را بيفزاييد و اجازه دهيد دو تا سه دقيقه روي حرارت بماند تا مواد رنگ بگيرد. پايههاي قارچ را جدا كنيد و قسمتهاي سياه داخل كلاهك قارچ را بتراشيد.آنگاه آرد سفيد را در كره تفت دهيد و كمكم شير را بيفزاييد و هم بزنيد تا گلوله نشود و يك مايع صاف به دست آيد و بگذاريد كمي سرد شود. داخل قارچها را با مرغ پر كنيد و كمي پنير موتزارلا رنده زده بريزيد و قارچها را در سيني فر به ورت وارونه بچينيد و روي قارچها سس سفيد بريزيد و داخل فر صد و هشتاد درجه سانتيگراد بگزارید و به مدت ده دقيقه در فر بماند .