مواد لازم برای تهیه دلمه تره فرنگی
نمك و فلفل و روغن زیتون و آب به اندازه نیاز
هويج بزرگ ۱ عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق سوپخوری
نعنا، شويد و جعفری خرد شده از هر كدام ۲ قاشق غذا خوری
برنج پخته ۲ پيمانه
گوشت چرخ كرده صد گرم
پياز ۳ عدد
تره فرنگی درشت ۱ كيلوگرم
طرز تهیه دلمه تره فرنگی
قسمت سفيد ترهفرنگي را از بالا تا پايين به صورت عمودي برش زده طوري كه فقط به مغز آن برسيد و آن را بيرون آوريد و در مقداري آب و نمك بپزيد تا نرم شود. بقيه مواد را به غير از هويج با هم مخلوط كنيد و در تابه تفت دهيد. ساقههاي ترهفرنگي را به آرامي از هم جدا كنيد و در هر ساقه كمي از مايه دلمه در راس آن قرار داده و مانند سمبوسه مثلثي ببنديد. هويج را حلقهاي کنید و كف قابلمه كنار هم بچینید و دلمهها را روي آن بگزارید . کمی آب و نمك و كمي روغن زيتون به آن اضافه نمایید و با در بسته اجازه دهيد دلمهها بپزند.
این دلمه از غذاهای محلی کشور ترکیه است