خانه / آشپزی / طرز تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی

طرز تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی

796c228b732206e1c309d356c97ad3b4

مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی

ماست و سیر برای تزئین به اندازه نیاز

جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی به اندازه نیاز

پیاز متوسط ۱ عدد

گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم

بادنجان ۶ عدد

طرز تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی

پوست  بادنجانها را بکنید و ورقه ورقه میکنیم، بعد نمک بزنید و بگزارید آب تلخ خود را از دست بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنیم و در روغن ۵ دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداریم گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنیم و روی حرارت بگزاریم  و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضاف کنیم . بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار بگزاریم از مواد گوشتی، وسط بعلاوه بگزاریم  و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.

این دلمه از غذاهای ایتالیایی است اما در بیشتر کشور ها طرفدار دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *