مواد لازم برای تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی
ماست و سیر برای تزئین به اندازه نیاز
جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه و رب گوجه فرنگی به اندازه نیاز
پیاز متوسط ۱ عدد
گوشت چرخ کرده دویست و پنجاه گرم
بادنجان ۶ عدد
طرز تهیه دلمه بادمجان ایتالیایی
پوست بادنجانها را بکنید و ورقه ورقه میکنیم، بعد نمک بزنید و بگزارید آب تلخ خود را از دست بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کنیم و در روغن ۵ دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداریم گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنیم و روی حرارت بگزاریم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را اضاف کنیم . بادنجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادنجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار بگزاریم از مواد گوشتی، وسط بعلاوه بگزاریم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.
این دلمه از غذاهای ایتالیایی است اما در بیشتر کشور ها طرفدار دارد