خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر ژلاتينی آلبالو

طرز تهیه دسر ژلاتينی آلبالو

fo1161

 

 

مواد لازم برای تهیه دسر ژلاتينی آلبالو

وانيل یک قاشق مرباخوري

خامه قنادي سیصد گرم

آب پانصد ميلي‌ليتر

پودر ژلاتين ۳ قاشق سوپخوري

شكر دویست و ده گرم

آلبالو ۱ كيلوگرم

طرز تهیه دسر ژلاتينی آلبالو

آلبالوهاي هسته گرفته را پوره مي‌كنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا مي‌كنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار مي‌دهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برمي‌داريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط مي‌كنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با بقیه مواد قاطی مي‌كنيم ، وانيل را اضافه کنیم و داخل قالب با گنجايش ۵/۱ ليتر مي‌ريزيم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل يخچال بگزاریم  تا ببندد. دسر را از يخچال بیرون بیاوریم و در ظرف مناسب برمي‌‌گردانيم و تزئين مي‌كنيم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *