مواد لازم برای تهیه دسر ژلاتينی آلبالو
وانيل یک قاشق مرباخوري
خامه قنادي سیصد گرم
آب پانصد ميليليتر
پودر ژلاتين ۳ قاشق سوپخوري
شكر دویست و ده گرم
آلبالو ۱ كيلوگرم
طرز تهیه دسر ژلاتينی آلبالو
آلبالوهاي هسته گرفته را پوره ميكنيم و بعد از صاف كردن نيم كيلو از آن را جدا ميكنيم.
شكر، پودرژلاتين و آب را مخلوط كرده و روي حرارت قرار ميدهيم تا شكر و ژلاتين حل شوند در اين مرحله آن را از روي حرارت برميداريم. پوره آلبالو را به محلول شكر و ژلاتين اضافه كرده و مخلوط ميكنيم. بعد از سرد شدن كامل مواد، خامه قنادي فرم گرفته را با بقیه مواد قاطی ميكنيم ، وانيل را اضافه کنیم و داخل قالب با گنجايش ۵/۱ ليتر ميريزيم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت داخل يخچال بگزاریم تا ببندد. دسر را از يخچال بیرون بیاوریم و در ظرف مناسب برميگردانيم و تزئين ميكنيم.