خانه / آشپزی / طرز تهیه دسر زرد آلو یا هلو

طرز تهیه دسر زرد آلو یا هلو

deser01k14

مواد لازم برای درست کردن دسر زردالو یا هلو

كرم كاستارد ۱ لیوان سرخالی

آب ۳ قاشق سوپ خوری

آب كمپوت زرد آلو یا هلو ۳ قاشق سوپ خوری

ماست سفت یا خامه ساده یك سوم لیوان

آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری

شكر ۲ قاشق سوپ خوری

پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری

پوره زرد آلو یا هلو دو قاشق مرباخوری

هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد ۱ لیوان

طرز تهیه

زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. بعد ۳ قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره شود . این پوره را با كرم كاستارد مخلوط کنید و با قاشق هم می زنیم، بعد ژلاتین را در ۳ قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. بعد ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه کنیم ، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را هم اضاف کنیم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت ۶۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *