مواد لازم برای درست کردن دسر زردالو یا هلو
كرم كاستارد ۱ لیوان سرخالی
آب ۳ قاشق سوپ خوری
آب كمپوت زرد آلو یا هلو ۳ قاشق سوپ خوری
ماست سفت یا خامه ساده یك سوم لیوان
آب لیمو ترش ۱ قاشق مرباخوری
شكر ۲ قاشق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱ قاشق چایخوری
پوره زرد آلو یا هلو دو قاشق مرباخوری
هلو یا زرد آلو به صورت كمپوت باشد ۱ لیوان
طرز تهیه
زرد آلوهای كمپوت شده را در صافی می ریزیم تا آب اضافی آنها گرفته شود. بعد ۳ قاشق سوپ خوری آب كمپوت را به همراه شكر و زردآلوها در مخلوط كن می ریزیم تا به صوت پوره شود . این پوره را با كرم كاستارد مخلوط کنید و با قاشق هم می زنیم، بعد ژلاتین را در ۳ قاشق سوپ خوری آب سرد می ریزیم و روی بخارآب( حرارت غیرمستقیم) مثلاً روی كتری می گذاریم تا مخلوط كاملاً روان گردد. بعد ژلاتین حل شده را به مواد، اضافه کنیم ، آب لیمو، ماست سفت یا خامه را هم اضاف کنیم و خوب هم می زنیم . مواد را در قالب مخصوص كه چرب شده می ریزیم و به مدت ۶۰ دقیقه داخل یخچال می گذاریم تا ببندد.