مواد لازم برای تهیه دسر به شکل هندوانه
پودر ژلاتین چهار قاشق غذاخوری شکر ۱ لیوان پر
بستنی ساده وانیلی یک لیوان
خامه پاستوریزه یک پاکت یا ۱ لیوان
آب هندوانه سه لیوان
طرز تهیه دسر به شکل هندوانه
پودر ژلاتین را با کمی آب سرد نصف لیوان خیس کنید … بعد از ۱۰ دقیقه روی بخار آب بگذارید تا به روش بن ماری کم کم گرم شده و کاملا حل شود .
ژلاتین که حل شد در صورتی که میخواهید از رنگ خوراکی اضافه کنید به ژلاتین حل شده اضافه کرده و خوب بهم بزنید تا یکنواخت رنگ در آب ژلاتین حل شود .
در مخلوط کن آب هندوانه و خامه و بستنی و شکر را ریخته و خوب هم بزنید تا یک دست شود . سپس ژلاتین آب شده را به مواد بالا اضافه کنید و دوباره خوب مخلوط کنید . قبل از ریختن مایع در قالب حتما طعم دسر را بچشید اگر به نظرتان کم شیرین آمد به آن کمی دیگر شکر اضافه نمایید و دوباره قاطی کنید.بعد دسر آماده شده را در قالب مورد نظر بریزید و داخل یخچال بگزارید حداقل چهار تا پنج ساعت بماند تا خود را بگیرد.