مواد لازم برای تهیه خورش متن جن
پياز داغ ۳ قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
گلپر به اندازه نیاز
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
رب انار ۲ قاشق غذاخوري
كشمش صد و پتنجاه گرم
قيسي دوازده عدد
سينه مرغ ۱ عدد
گردو دویست گرم
طرز تهیه خورش متن جن
اول گردو را بسابید تا كاملا نرم و يك دست شود. بعد با رب انار نمك، فلفل و زردچوبه در قابلمه بریزید و با مرغ و يك استكان آب تفت ميدهيم تا گردو به روغن بيفتد. بعد از ربع ساعت ، دو ليوان آب سرد داخل قابلمه بریزیم و با حرارت ملايم ميگذاريم تا بجوشد. بعد از ۱ ساعت، تكههاي مرغ را از قابلمه بیرون بیاورید ، پيازداغ، رب گوجهفرنگي قيسي و كشمش را به همراه دو ليوان آب سرد داخل قابلمه ميريزيم. وقتی كه گردو كمي سفت شد، مرغ و گلپر را دوباره به خورش اضاف کنیم . بعد از ده دقيقه خورش را از روي حرارت بر ميداريم. اين خورش در كاسههاي يك نفره سرو ميشود.
این خورش از غذاهای خوشمزه محلی شمال و شهر گیلان است