خانه / آشپزی / طرز تهیه خورشت ماست هندی

طرز تهیه خورشت ماست هندی

1

مواد لازم برای تهیه خورشت ماست هندی

روغن: صد گرم
نمک و فلفل: به اندازه نیاز

گشنیز: دویست و پنجاه گرم
زیره نیمه کوب: نصف قاشق غذاخوری

ماست کیسه آب گرفته: ۱ کیلوگرم
پیاز سرخ کرده: دو قاشق سوپ‌خوری

زعفران سائیده: ۱ قاشق چای‌خوری

مرغ پاک کرده: یکعدد (در حدود یک و نیم کیلوگرم)

پودر سیر هاتي كارا: بمقدار ذائقه شما

طرز تهیه خورشت ماست هندی

۱- مرغ را خوب بشوییم ،با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده ، روی شعله ملایم بگزاریم تا بپزد. گشنیز را تمیز کنید ، بشوییم و ریز خرد کنیم .

سیر را  بکوبید با گشنیز در روغن کمی‌سرخ نماییم و آن را در ظرف مرغ بریزیم . زیره را اضافه کنید ، زعفران گلستان را در کمی‌آب جوش حل می‌کنیم . نصف آن را در مرغ بریزیم .

به اندازه نیاز  نمک و فلفل به آن اضافه کنید ،بگزارید آب آن در حدود دو تا سه قاشق بماند.

۲- مرغ را از ظرف بیرون بیاوریم ، کمی‌ که خنک شد،آن را تکه تکه کنید و استخوان‌های بزرگ آن را جدا کنیم .

۳- مرغ را دوباره در ظرف بریزیم ؛شعله را کاملا ملایم کنیم .

۴- ماست را با بقیه زعفران گلستان و مقداری نمک مخلوط کنیم ، هم می‌زنیم تا کاملا صاف شود و داخل ظرف مرغ می‌ریزیم و هم می‌زنیم.

اگر مرغ با مقدار آب گفته شده پخته نشد، مقداری اضافه کنید .

* باید دقت کنید بعد از ریختن ماست، خورش جوش نیاید ؛کافی است فقط ماست داغ شود؛در غیر این صورت ماست به علت جوشیدن می‌برد و خورش آب انداخته،به صورت دلخواه در نمی‌آید.

اگر دوست داشته باشیم می توانیم بجای مرغ از گوشت هم استفاده کنیم و پانصد گرم گوشت کافی است . البته گوشت برای پختن به آب بیشتری نیاز دارد.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *