خانه / آشپزی / طرز تهیه ته چین لبو

طرز تهیه ته چین لبو

10-32-16

مواد لازم برای تهیه ته چین لبو

* پیاز و پیاز داغ فراوان

* فیله مرغ : به اندازه نفرات

* برنج : پنج پیمانه

* زعفران دم کرده

* روغن و کره : به اندازه نیاز

*  آب لبو : نیم پیمانه

*  لبو : چهار الی پنج عدد بدون رگ و ریشه و پررنگ ارغوانی – رنده زده

*  تخم مرغ : سه  عدد

* ماست : ۱ لیوان

طرز تهیه ته چین لبو

اول با کمی روغن پیاز داغ کنید و فیله مرغ و با زعفران و نمک و کمی کره بپزید .
بعد برنج را آبکش کرده ،کمی زنده تر بردارید .
بعد ۳ عدد تخم مرغ کامل و یک لیوان ماست و آب غلیظ لبو و کمی روغن و نمک را با هم مخلوط کرده و کمی برنج درونش بریزید ،
بعد درون ماهیتابه روغن و کره داغ کرده و کمی از آن را باقی بگذارید و بقیه را درون لیوان نگه دارید  برای آخرکار و روی ظرف درمرحله انتهایی .
حالا یک ردیف از مایه سرخابی ( لبو رنده شده و ماست و تخم مرغ و نمک و روغن )  ته ظرف یریزید و روی آن را صاف کنید.
لبوهای پخته شده را رنده درشت کرده و یک ردیف روی برنج سرخابی ها بریزید و روی آن را صاف کنید .
و ردیف بعدی یک ردیف برنج سفید ساده برای اینکه ترکیب رنگی قشنگی را داشته باشیم .
بعد فیله های مرغ ها را با پیاز داغ و کمی آب باقیمانده مرغ ( خیلی کم حدود ۴ – ۵ قاشق …به شرطی که برنج زنده باشد ) روی ظرف می ریزیم  و با پشت قاشق فشار داده و صاف می کنیم.
حالا کمی دیگر از برنجی که داشتم را زعفران زده و کمی روی ظرف می ریزیم و کمی دیگر از همان را برای تزیین نگه می داریم .
بعد باقی روغن و کره را روی آن  دایدم و درش را با کاغذ فوبل بپوشانید – ولی دو تا سوراخ کوچک دو طرفش تعبیه کنید که بخار اضافی بیرون برود و پلو با ترکیب بخار حاصل خمیر نشود .
یعد یکساعت و نیم روی شعله ملایم دم کنید .
پس از دم کشیدن برنج – شعله زیر ته چین را خاموش کرده و فویل را برداشته تا کمی برنج خنک شود و کمی بعد ماهیتابه را از بالا به پایین محکم بتکانید !! یعنی کمی تکان داده تا بفهمید که کفش کنده شده تا قالبی در بیاد یا نه .
یادتان باشد اگر تازه ته چین را خاموش کردید و نگذاشتید خنک شود ،. امکان دارد ته چین مان تهش به ظرف بچسبد و قالبی در نیاد .
و اگه فکر کردید که  ممکن است چسبیده باشد ، ته ظرف را درون آب سرد بگذارید  تا کمی بماند و بعد درون دیس گرد دمر کنید .
سرد شدن ته چین قبل از گزاشتن در ظرف , کمک می کند تا قالبی شود  .
حالا آن را برش دهید .
این غذا خیلی خوشرنگ و مجلسی می باشد  نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *