خانه / آشپزی / طرز تهیه ته چین به

طرز تهیه ته چین به

139298_180.jpg

مواد لازم برای تهیه ته چین به

كره: بیست و پنج گرم
ماست چكيده: نیم پيمانه
روغن زيتون: ۲ قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: به اندازه نیاز
تخم‌مرغ: ۳ عدد
ماست: ۱ پيمانه
دارچين: ۱ قاشق سوپخوري
زعـفران حل كرده: ۲ قاشق سوپخوري
برنج: ۲ پيمانه
سينه مرغ پخته شده: سیصد گرم
به: پانصد گرم
طرز تهیه ته چین به
برنج را كه از قبل با مقداري نمك خيس كرده‌ايم، داخل آب جوش ريخته و وقتي نيم‌پز شد، آبكش مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم، سپس سينه مرغ را ريش ريش مي‌كنيم. به‌ها را پوست گرفته، خلالي خرد نموده و در كره تفت مي‌دهيم. در مرحله بعد مايه ته‌چين را آماده مي‌كنيم، به اين صورت كه ماست را با زعفران مخلوط كرده، تخم‌مرغ‌هاي زده شده را به ماست اضافه مي‌كنيم، سپس روغن زيتون را مي‌افزاييم. برنج آبكش شده را در مايه ته‌چين ريخته، كاملا مخلوط نموده و مقدار كمي نمك و فلفل به مايه ته‌چين اضافه مي‌كنيم.
در مرحله آخر قالب مورد نظر را چرب كرده، ابتدا مقداري از مايه ته‌چين را داخل قالب بریزید ، يك لايه مرغ لابه‌لاي ته‌چين مي‌ريزيم، بعد يك لايه به اضاف کنید و دارچين مي‌پاشيم، روي قالب را با مايه ته‌چين بپوشانیم و در فري كه از ده دقيقه قبل با حرارت صد و هشتاد درجه سانتي‌گراد روشن كرده‌ايم، به مدت چهل و پنج دقيقه بگزاریم تا آماده شود و با ماست چكيده تزيين مي‌كنيم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *