-
روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شکر را در شیشه بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس صاف و یکدست شود.
مواد لازم برای ۴ نفر
شاه میگو ۱۲ عدد
آرد ذرت ۳ قاشق سوپخوری
روغن مخصوص سرخکردنی به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر تمپورا
آرد ۱۰۰ گرم
بیکینگپودر یکدوم قاشق چایخوری
نمک یکچهارم قاشق چایخوری
زرده تخممرغ ۱ عدد
آب یخ ۲۰۰ میلیلیتر
مواد لازم برای تهیه سس
آب مرغ ۸۰ میلیلیتر (یکسوم پیمانه)
سویا سس ۳ قاشق سوپخوری
ماءالشعیر ۴-۶ قاشق سوپخوری
شکر ۲ قاشق سوپخوری
روش تهیه تِمپورای میگو
میگوهای پاک کرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس میگوهای سرخکرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل کنید.
روش تهیه خمیر تمپورا: آرد، بیکینگپودر، نمک، زرده تخممرغ و آب یخ را در کاسه مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط کنید. آنگاه مایه فراهمکرده را به مدت تقریبی ۲۰دقیقه، در یخچال نگه دارید.
روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شکر را در شیشه بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس صاف و یکدست شود.