خانه / آشپزی / طرز تهیه تمپورای میگو

طرز تهیه تمپورای میگو

1130860

 

  • روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شکر را در شیشه بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس صاف و یکدست شود.

 

مواد لازم برای ۴ نفر

شاه میگو                              ۱۲ عدد

آرد ذرت                                ۳ قاشق سوپخوری

روغن مخصوص سرخ‌کردنی     به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر تمپورا

آرد                                    ۱۰۰ گرم

بیکینگ‌پودر                       یک‌دوم قاشق چایخوری

نمک                               یک‌چهارم قاشق چایخوری

زرده تخم‌مرغ                   ۱ عدد

آب یخ                            ۲۰۰ میلی‌لیتر

 مواد لازم برای تهیه سس

آب مرغ                       ۸۰ میلی‌لیتر (یک‌سوم پیمانه)

سویا سس                 ۳ قاشق سوپخوری

ماءالشعیر                   ۴-۶ قاشق سوپخوری

شکر                         ۲ قاشق سوپخوری

 روش تهیه تِمپورای میگو

میگوهای پاک کرده را در آرد ذرت بغلتانید و بعد در خمیر تمپورا فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس میگوهای سرخکرده را در ظرف مناسبی بچینید و با سس میل کنید.

روش تهیه خمیر تمپورا: آرد، بیکینگ‌پودر، نمک، زرده تخم‌مرغ و آب یخ را در کاسه مناسبی بریزید و به آرامی مخلوط کنید. آن‌گاه مایه فراهم‌کرده را به مدت تقریبی ۲۰دقیقه، در یخچال نگه دارید.

روش تهیه سس: آب مرغ، سویا سس، ماءالشعیر و شکر را در شیشه بریزید و درش را محکم ببندید و خوب تکان دهید تا سس صاف و یکدست شود.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *