خانه / آشپزی / طرز تهیه ترافل خرما

طرز تهیه ترافل خرما

fo1405

مواد لازم برای تهیه ترافل خرما

گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

پودر نارگیل به اندازه نیاز

بیسکوئیت پتی بور سی گرم یا پنج تا بیسکوئیت

گردو سی گرم

خرما دویست گرم

طرز تهیه ترافل خرما

اول خرماها رو برای یک تا دو دقیقه داخل آب جوش بریزید .

fo1406

بعد خرماها را آبکش کنید.

fo1406

مثل این عکس به آسانی پوستشون رو جدا کنید.

fo1406

هسته خرماها را هم در بیارید.

fo1406

بیسکوئیت  و گردوها را داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

fo1406 fo1411

بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

fo1406

خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم…

fo1406

و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

fo1406

fo1415

دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

fo1406

و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

fo1406

و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین…

fo1406

و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
با این مقدار مواد حدود ۲۲ تا ترافل به دست میاد.

fo1406

این دسر خوشمزه را می توانید برای افطار یا سحری درست کنید بسیار مقوی است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *