مواد لازم برای تهیه بستنی سوربه
بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته برای تزئین سوربه
آب لیمو ترش دو قاشق سوپخوری
شکر دویست تا دویست و پنجاه گرم
توت فرنگی رسیده دو کیلوگرم
طرز تهیه بستنی سوربه
سوربه نوعی بستنی توت فرنگی است که برای درست کردن آن اول دم توت فرنگی ها را بچینیم آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی یخ نزند .
بستنی را با قاشق سوپخوری یا قاشق مخصوص بستنی در بستنی خوریبریزیم و مثل عکس بالا روی آن را با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته تزئین می کنیم. می توان دو تا سه عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی بگزاریم ،