خانه / آشپزی / طرز تهیه بستنی سوربه

طرز تهیه بستنی سوربه

fo1355

مواد لازم برای تهیه بستنی سوربه

بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته برای تزئین سوربه

آب لیمو ترش دو قاشق سوپخوری

شکر دویست تا دویست و پنجاه گرم

توت فرنگی رسیده دو کیلوگرم

طرز تهیه بستنی سوربه

سوربه نوعی بستنی توت فرنگی است که برای درست کردن آن اول دم توت فرنگی ها را بچینیم آن ها را می شو ئیم و در صافی می ریزیم . بعد توت ها را با ماشین یا هر وسیله دیگر به شکل پوره له می کنیم. شکر را با پوره توت فرنگی مخلوط نموده ، آب لیمو را به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود . سپس آن را در ظرف مخصوص تهیه بستنی یا در یک ظرف فلزی می ریزیم و ظرف را در فریزر قرار می دهیم . بعد از کمی بسته شدن آن را هم زده دوباره در فریزر می گذاریم . دو سه بار آن را هم می زنیم تا بستنی بسته شده ، ولی یخ نزند .

بستنی را با قاشق سوپخوری یا قاشق مخصوص بستنی در بستنی خوریبریزیم  و مثل عکس بالا  روی آن را با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته تزئین می کنیم. می توان دو تا سه عدد توت رنگی در کنار ظرف بستنی بگزاریم ،

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *