مواد لازم برای تهیه برنج قرمز
پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
برای تزین ۲/۱ خیار اسلایس
سویا سس یک قاشق غذاخوری
رب گوجه دو قاشق مرباخوری
پاپریکا یک قاشق مرباخوری
قارچ چهار قاچ صد و بیست و پنج گرم
کلم رشته رشته شصت گرم
هویج مکعب ریز خرد شده دو عدد متوسط
زنجبیل تازه یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز یک تا سه عدد یا پودر فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
پیاز یک عدد کوچک ریز خرد شده
روغن سه قاشق غذاخوری
آب سرد ۵/۲ پیمانه یا ششصد میلی لیتر
برنج نیم کیلو خیس کرده
طرز تهیه
برنج را کته کرده بعد بگذارید خنک شود.روغن را داغ کرده پیاز و فلفل قرمز و یا پودر آنرا تفت دهید سپس زنجبیل و هویج را تفت داده سپس کلم را اضافه کنید سپس تمام مواد را ریخته حدود ۶ دقیقه یا تا جایی که سبزیجات نرم شود تفت دهید. در آخر برنج را ریخته و روی حرارت متوسط مخلوط کنید و بعد با خیار و پیاز داغ تزیین کنید.