مواد لازم برای تهیه املت پیازچه
به اندازه نیاز برگ خرد شده گشنیز
به اندازه نیاز پونه، نمک، فلفل
۲ قاشق مرباخوری روغن زیتون
۱ عدد گوجه فرنگی خرد شده
۲ عدد پیازچه خرد شده
۶ عدد تخم مرغ
طرز تهیه املت پیازچه و تخم مرغ
روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس پیازچه های خرد شده را به آن اضافه کرده و برای یک تا دو دقیقه تفت دهید.
سپس گوجه فرنگی های خرد شده را به مواد بیفزایید و برای چند دقیقه دیگر با حرارت ملایم تفت دهید. تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با نمک و فلفل و پونه بخوبی هم بزنید تا یکنواخت شود، سپس آن را به مواد درون تابه افزوده و هم بزنید تا تخم مرغ ها خودش را بگیرد.
در آخر گشنیز خرد کرده را به مواد اضافه کنید و املت را با نان سرو کنید