مواد لازم برای تهیه املت مصری
۱ یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
▪ ۱ قاشق چایخوری شیر
▪ ۳ قاشق غذاخوری پنیر فتا (خرد کرده )
▪ نیم قاشق چایخوری فلفل سیاه
طرز تهیه املت مصری
تخم مرغ زده شده و فلفل را در یک کاسه با هم مخلوط کنید و در ظرف دیگری پنیر را با شیر مخلوط کنید.
روغن را در ماهی تابه ریخته، روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا خوب داغ شود.
تخم مرغ را در آن ریخته و ماهی تابه را تکان دهید تا تخم مرغ بطور یکنواخت تمام کف آن را بپوشاند. هنگامی که کناره های آن سرخ شد، پنیر را وسط آن به صورت یک خط صاف بریزید. با استفاده از کفگیر، ابتدا بالا و پائین تخم مرغ و سپس کناره های آن را روی پنیر تا کنید.
▪ زمان مورد نیاز: ده دقیقه
این مقدار مواد برای درست کردن املت به اندازه دو نفر کافی است.
این املت بسیار خوشمزه است.
تنها باید توجه داشت که هنگام تهیه آن ماهی تابه کاملاًً چرب باشد تا مایه آن به تابه نچسبیده و به شکل رولت درآید.
این املت مصری است اما در بیشتر کشور های دنیا پخته می شود