مواد لازم برای تهیه املت مرغ
نمک : به اندازه نیاز
فلفل : به اندازه نیاز
خامه : صد و پنجاه گرم
قارچ : صد و پنجاه گرم
کالباس : صد و پنجاه گرم
گوشت مرغ : صد و پنجاه گرم
تخم مرغ : نه عدد
طرز تهیه املت مرغ
برای تهیه هر املت ساده، تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و می زنیم تا کاملاً کف کند، کمی نمک و فلفل و سه قاشق شیر را داخل تخم مرغ می ریزیم و به هم می زنیم، بعد تابه مناسبی را که لبه آن تقریباً به ارتقاع ۲.۵ سانتی متر باشد روی آتش می گذاریم و سه قاشق روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم تا روغن کاملاً داغ شود، بعد مایه تخم مرغ و شیر را در تابه می ریزیم به طوری که سطح تابه پوشیده شود. یک لحظه در تابه را می گذاریم تا املت بسته شود، بعد املت را با یک چنگال و یک کفگیر به دقت لوله می کنیم.
با نه عدد تخم مرغ ۳ عدد املت ساده مثل دستور بالا درست می کنیم و یک پیمانه مرغ پخته شده خرد شده با نیم پیمانه کالباس یا ژامبون خرد شده و نیم پیمانه قارچ خرد شده سرخ شده را با صد و پنجاه گرم خامه و کمی نمک و فلفل مخلوط می نمائیکنیم م و این مواد را ۳ قسمت مساوی کنیم و بین هر املت یک قسمت از آن را می ریزیم و لوله می کنیم .