مواد لازم برای تهیه املت فلفل و خامه
▪ ادویه مخصوص ۱ فاشف چایخوری
▪ نمک نف قاشف چایخوری
▪ خامه دویست گرم
▪ روغن مایع به اندازه نیاز
▪ فلفل دلمه ای سبز کوچک یک عدد
▪ پیاز قرمز دو عدد
▪ گشنیز تازه خرد شده صد گرم
▪ هویج کوچک یک عدد
▪ ذرت صد گرم
▪ نخود فرنگی صد گرم
در یک تابه روغن را کمی گرم می کنیم فلفل دلمه و پیاز نگینی خرد کرده را همراه با ادویه تفت می دهیم کمی نرم و سبک شد نخود فرنگی و ذرت و هویج آبپز شده را اضافه می کنیم گل کلم را به گلچه های کوچک در می آورید به املت همراه با نمک اضافه نمایید سبزیجات که کمی پخته شد و به روغن افتاد خامه و گشنیز خرد کرده در آخر اضافه کنیم و بعد سرد کنید.
نوش جان