خانه / آشپزی / طرز تهیه املت دل مرغ و قارچ

طرز تهیه املت دل مرغ و قارچ

fo2903

مواد لازم برای تهیه املت دل مرغ و قارچ

آب مرغ صد و پنجاه میلی‌لیتر

آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری

روغن ۳ قاشق سوپ‌خوری

ساقه پیازچه ۴ عدد

سیر خردشده ۲ حبه

دل مرغ پانصد گرم

قارچ دویست و پنجاه گرم

تخم‌مرغ ۸ عدد

طرز تهیه املت دل مرغ و قارچ

* قارچ‌ها را شسته و می‌گذاریم خشک شود، سپس آن‌ها را ورقه‌ای خرد می‌کنیم.

* دل‌های مرغ را شسته و به دو نیم تقسیم می‌کنیم.

* در قابلمه‌ای قارچ و دل‌ها را مخلوط کرده، روی آن‌ها آب مرغ می‌ریزیم و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم تا آب مرغ ته بکشد.

* تخم‌مرغ‌ها را هم زده، نمک، فلفل، سیر و آرد را افزوده و به هم زدن ادامه می‌دهیم.

* در یک تابه بزرگ روغن لذبربد و بعد از این که داغ شد از مایه یک لایه نازک داخل تابه می‌ریزیم، بعد از این که یک طرف آن سرخ شد آن را پشت و رو کنید ، از مواد قارچ و دل‌ها در نصف املت به صورت نیم‌دایره بریزید و نصف دیگر را روی آن تا می‌کنیم.

* بعد از ۵ دقیقه به آرامی آن را داخل ظرف مورد نظر هل داده و با ساقه پیازچه تزیین نماییم .

دستور پخت و مواد لازم بالا برای شش نفر است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *