مواد لازم برای تهیه املت دل مرغ و قارچ
آرد سفید ۱ قاشق غذاخوری
روغن ۳ قاشق سوپخوری
ساقه پیازچه ۴ عدد
سیر خردشده ۲ حبه
دل مرغ پانصد گرم
قارچ دویست و پنجاه گرم
تخممرغ ۸ عدد
طرز تهیه املت دل مرغ و قارچ
* قارچها را شسته و میگذاریم خشک شود، سپس آنها را ورقهای خرد میکنیم.
* دلهای مرغ را شسته و به دو نیم تقسیم میکنیم.
* در قابلمهای قارچ و دلها را مخلوط کرده، روی آنها آب مرغ میریزیم و روی حرارت ملایم به مدت ۱۰ دقیقه میپزیم تا آب مرغ ته بکشد.
* تخممرغها را هم زده، نمک، فلفل، سیر و آرد را افزوده و به هم زدن ادامه میدهیم.
* در یک تابه بزرگ روغن لذبربد و بعد از این که داغ شد از مایه یک لایه نازک داخل تابه میریزیم، بعد از این که یک طرف آن سرخ شد آن را پشت و رو کنید ، از مواد قارچ و دلها در نصف املت به صورت نیمدایره بریزید و نصف دیگر را روی آن تا میکنیم.
* بعد از ۵ دقیقه به آرامی آن را داخل ظرف مورد نظر هل داده و با ساقه پیازچه تزیین نماییم .
دستور پخت و مواد لازم بالا برای شش نفر است