مواد لازم برای تهیه املت اسفناج و تره فرنگی
یک پنجم پیمانه (اگر دوست داشتید ) پنیر پیتزا رنده شده
به اندازه نیاز نمک و فلفل سیاه –
۱ قاشق غذاخوری ریحان و جعفری تازه خرد شده
پنج تا شش عدد تخم مرغ درشت
صد و پنجاه گرم برگ کوچک اسفناج
۱ قاشق مربا خوری آب لیمو
۳ عدد تره فرنگی حلقه شده (ریز)
۱ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ عدد فلفل دلمه ای قرمز خرد شده
دو قاشق غذاخوری روغن مایع
طرز تهیه املت اسفناج و تره فرنگی
روغن را در تابه بزرگی حرارت دهید و فلفل دلمه ایرا به مدت ۵ تا ۷ دقیقه در آن سرخ کنید. بعد زیره را به آن اضاف کنید . پس از دو دقیقه تره فرنگیها را در تابه بریزید و در را آن ببندید تا پنج دقیقه تفت خورده و نرم شوند. آن گاه مقداری نمک و فلفل رویتره فرنگی بپاشید. اسفناج ها را به صورت درسته رویتره فرنگیبریزید و در تابه را ببندید تا بخارپز شوند. بعد از سه تا چهار دقیقه مواد را هم بزنید.
تخم مرغ را به همراه نمک، فلفل، کمیزیره، ریحان و جعفریخرد شده در کاسه ایبریزید و سپس آن ها را خوب هم بزنید.
مایه درست شده را را به مخلوط داخل تابه بریزید و در تابه را ببندید تا تخم مرغ با حرارت ملایم بپزد و سفت شود. اگر دوست داشتید پنیر رنده زده را یاملت بپاشید و آن را چند دقیقه در فر داغ قرار دهید تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود.