خانه / آشپزی / طرز تهیه اسکاچ مرغ

طرز تهیه اسکاچ مرغ

fo1122

مواد لازم برای تهیه اسکاچ مرغ

پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن     به اندازه نیاز

 کنجد    به اندازه نیاز

 تخم بلدرچین      ده عدد

 سس فلفل      یک قاشق مربا خوری

 سس خردل      یک قاشق مربا خوری

مرغ خام چرخ کرده      سیصد گرم

طرز تهیه اسکاچ مرغ

در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط نمایید . تخم بلدرچین را آب پز کنید و پوست آن را بکنید . از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. بعد آن را در تابه سرخ کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *