مواد لازم برای تهیه استیک گوشت با قارچ
نمک به اندازه نیاز
قارچ دویست و پنجاه گرم
فلفل کوبیده نرم ۱ قاشق چایخوری
کره صد و پنجاه گرم
گوشت فیله یا راسته پاک کرده ۶شش تکه
طرز تهیه استیک گوشت با قارچ
قطعات گوشت را کمی میکوبیم و با دست به آنها شکل منظمی میدهیم . نصف کره را آب میکنیم؛ دو طرف قطعات گوشت را کمی فلفل میپاشیم و با کره آب شده آغشته میکنیم؛ تابه چدنی را میگذاریم کاملا داغ شود و دو طرف هرقطعه گوشت را در تابه سرخ میکنیم؛ بعد از برشته شدن آخرین قطعه گوشت، بقیه کره را با کمی نمک و فلفل داخل تابه میریزیم و کنسرو قارچ را داخل تابه میریزیم و بعد از چند جوش روی هر قطعه گوشت را مقداری از این سس و قارچ میریزیم، در صورتیکه قارچ تازه مصرف کنیم، قارچ را تمیز و خرد میکنیم و در یکی دو قاشق کره آنرا کمی سرخ کنیم و مانند کنسرو قارچ مثل دستور عمل نماییم