خانه / آشپزی / طرز تهیه اردور دلمه قارچ

طرز تهیه اردور دلمه قارچ

fo796

مواد لازم برای تهیه اردور دلمه قارچ

پنير پيتزا                         پانزده گرم

زيتون                             ۸ عدد

بادام نصف‌شده                 ۸ عدد

جعفري                            ۱ قاشق سوپخوري

قارچ خردشده                     ۱ پيمانه

سير خردشده                    ۳ حبه

پياز خردشده                      ۱ عدد

خرده نان جو                      دو سوم پيمانه

نمك و فلفل                       به اندازه نیاز

گوجه‌فرنگي                       ۴ عدد

طرز تهیه اردور دلمه قارچ

اول سر گوجه‌ فرنگي را برش عرضي بزنید و کمي از گوشت آن را در بیاورید در ظرفي بريزيد. خرده نان‌ها را با پياز، سير، قارچ، بادام، جعفري، گوشت گوجه‌فرنگي، نمك و فلفل مخلوط کنید ، داخل گوجه‌فرنگي بريزيد، كمي پنير پيتزا روي هر قطعه گوجه‌فرنگي بگزارید  و ربع ساعت  در فر با حرارت صد و هفتاد درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كمي قهوه‌اي شود هر گوجه‌ فرنگي را با يك زيتون تزئين كنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *