خانه / آشپزی / طرز تهيه جوجه چينی

طرز تهيه جوجه چينی

fo325

مواد لازم برای تهيه جوجه چينی

نمك: به اندازه نیاز

سینه‌ مرغ ۱ عدد كامل

پیاز: دو عدد

سیب‌ زمینی: آب پز دو عدد

ماء‌الشعیر بدون طعم: ۱ شیشه

بیكینگ‌ پودر : ۱ قاشق مرباخوری سرصاف

آرد ذرت: نیم لیوان

آرد برنج: نیم لیوان

آرد گندم: نیم لیوان

طرز تهيه جوجه چينی

آرد ذرت، آرد گندم، آرد برنج،بیكینگ پودر و نمك را با هم قاطی می‌كنیم. بعد كم‌كم ماءالشعیر را به مخلوط اضافه می نماییم تا جایی كه غلظت خمیر مثل غلظت حلیم بدست بیاید . بعد می‌گذاریم تا خمیر به مدت دو ساعت بماند.

سینه مرغ را به شكل فیله درست کنیم. بعد فیله‌ها را در خمیری كه درست كرده‌ایم، كاملا می‌غلتانیم تا هر دو طرف آنها خمیری شود. بعد فیله‌ها را در روغن سرخ می‌كنیم. فقط باید هواسمان باشد كه فیله‌ها نسوزند، چون زود سرخ می‌شوند.

بعد از این مرحله سیب‌زمینی‌های آب پز و پیاز را به شكل حلقه حلقه برش می‌دهیم. بعد آنها را در همان خمیر می‌غلتانیم و در روغن سرخ می‌كنیم. البته باید توجه داشته باشید كه سیب‌زمینی‌ها را جدا سرخ نمایید و پیازها را جدا، یعنی با هم سرخ نكنید.
مزیت‌ غذا این است كه با وجود این‌كه سرخ می‌شود، روغن زیادی به خود جذب نمی‌كند. با این همه اگر بخواهید فیله سرخ شده همان مقدار كم روغن را هم نداشته باشد، می‌توانید فیله‌ها را بعد از سرخ شدن، روی یك پارچه سفید تمیز بگزارید تا روغن داخل آنها كاملا خارج شود.

این غذا در کشور چین پخته می شود و در بیشتر کشور های دنیا طرفدار دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *