خانه / آشپزی / شیوه درست کردن مربای بادمجان

شیوه درست کردن مربای بادمجان

1425

 

با خیلی از میوه ها می توانیم بهترین  و خوشمزه ترین مرباهای رنگارنگ را تهیه کرد در این پست می خواهیم به آموزش شیوه درست کردن مربای بادمجان را بیان کنیم

شیوه درست کردن مربای بادمجان ، مواد لازم  :
بادمجان قلمی نازک و ریز: یک کیلو
شکر: یک و نیم کیلو

پسته خلال یا پودر برای تزیین مربا بادنجان

آب: چهار لیوان (آب تا جایی که روی بادنجان ها را بپوشاند)

وانیل شکری یک قاشق چایخوری

آهک چند قاشق غذاخوری

12

شیوه درست کردن مربای بادمجان :

پوست بادنجان ها را نازک را گرفته و یک شب در آب محتوی آهک قرار می دهیم.

برای تهیه آب آهک، پودر آهک را در آب حل کنید بعد آن را صاف کنید تا ذرات معلق در آن دیده نشود.

بعد از یک شب به مدت یک شب دیگر هم بادنجان ها را درآب خالص و تمیز قرار می دهیم و دراین مدت ، چندین بار آب را عوض میکنیم.

اکنون بادمجانها را در قابلمه و مقداری آب ریخته و اجازه میدهیم تا بجوشد.

بعد از اینکه دو سه دقیقه جوش زد آب را خالی و بادنجان ها را آبکش می کنیم و مجددا با آب تمیز و سرد می جوشانیم.

این عمل را چندین بار تکرار می کنیم تا زمانی که بادمجان ها پخته و آهک آنها خارج شود.

اکنون شکر و یک لیتر آب را مخلوط و روی حرارت قرار داده و وقتی جوشید بادمجانها را داخل آن ریخته و حرارت را ملایم می کنیم تا شربت قوام آمده و به خورد بادمجانها برود.

در آخر خلال پسته را می افزاییم.

بعد آب یک عدد لیمو را به همراه وانیل شکری به مربا اضافه می کنیم و مربا را از روی حرارت برمی داریم.

پس از خنک شدن در ظرف ریخته و در یخچال قرار میدهیم. هنگام مصرف با پودر پسته تزیین می کنیم.

1425

سفره صبحانه خود را با انواع مربا رنگی کنید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *