یک غذای مدرن دیگر همراه ما باشید با شیوه درست کردن کباب فسنجانی در سایت ابانک به آموزش این غذا در ادامه مطلب می پردازیم
شیوه درست کردن کباب فسنجانی ، مواد لازم :
گوشت بدون استخوان ران وسینه مرغ : ۶۰۰ گرم
به گزارش آکاایران: پیاز : ۱ عدد متوسط
گردو آسیاب شده : ۲۰۰ – ۳۰۰ گرم
رب انار : یک فنجان سر پر
نمک ,فلفل , زعفران دم کرده : به میزان دلخواه
شیوه درست کردن کباب فسنجانی ، نکته :
این غذا را میشود هم به صورت کبابی و هم به صورت بخار پز در تابه طبخ کرد
شیوه درست کردن کباب فسنجانی :
ابتدا گوشت مرغ را شسته ومانند قطعات جوجه کبابی خرد میکنیم.
سپس پیاز را خرد کرده و به آن اضافه می کنیم.
بعد از آن گردویی که از قبل آسیاب کرده بودیم راهمراه رب انار، نمک، فلفل وزعفران دم کرده به بقیه مواد اضافه میکنیم و برای ساعتی در جایی خنک به آن استراحت میدهیم تا به خوبی با هم مزه دار شوند .
سپس آنها را کباب کنید.
شیوه درست کردن کباب فسنجانی ، نکته :
۱ – پیازها نباید ریز خرد ویا رنده شوند زیرا به گوشت چسبیده و زمان کباب کردن پیازها زودتر می سوزند.
۲ – مورد دیگر این که اگر نخواستید گوشت ها را به صورت جوجه کبابی با سیخ جوجه, کباب کنید می توانید آن را با مقدار کمی آب درون فر یا تابه های دوطرفه به مدت یک ربع تا بیست دقیقه طبخ کنید که در آنوقت آب کبابها به روغن میافتد وطعم ومزه واقعی فسنجان را به خود میگیرد .
شیوه درست کردن کباب فسنجانی