خانه / آشپزی / ساندویچ گوشت با کاهو

ساندویچ گوشت با کاهو

fo3144

 

در این جا روش درست کردن یک نوع ساندویچ را آموزش می دهیم که فانتزی و در حین حال بسیار خوشمزه است مواد این ساندویچ برای ۴ نفر می باشد .

ساندویچ گوشت با کاهو  ، مواد لازم : برای ۴ نفر

 کاهوی کوچک ۱۶ عدد
 گوشت گاو  ۴۵۰ گرم
روغن ۱ قاشق غذاخوری
پیاز بزرگ خردشده ۱ عدد
سس تند ۱.۴ پیمانه
گل سیر خردشده ۲ عدد تازه
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سرکه ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل پوست کنده و خردشده ۲ قاشق چایخوری
سس فلفلی تند، اختیاری برای چاشنی
شاه‌ بلوط خرد شده ۲۲۶ گرم
پیاز سبز خردشده ۱ دسته
روغن کنجد آسیایی ۲ قاشق چایخوری

 

ساندویچ گوشت با کاهو   :
برگ‌های کاهو را خوب شسته و اجازه دهید آب آن برود. مواظب باشید پاره نشوند. برگ‌ها را کنار بگذارید.

یک قابلمه بزرگ آب را روی شعله‌ی متوسط یا زیاد بجوشانید. گوشت گاو را داخل قابلمه پخته و سپس روغن را داخل آن مخلوط کرده و برای ۵ تا ۷ دقیقه بپزید تا گوشت کاملاً ترد و قهوه‌ای شود. اجازه دهید آب گوشت رفته و روغن را دور بریزید. گوشت را به یک کاسه منتقل نمایید. در همان قابلمه پیاز را برای ۵ تا ۱۰ دقیقه سرخ کنید تا کمی ترد شود.

سس تند، سیر، سس سویا، سرکه، زنجبیل و سس فلفل را در پیازها بریزید. سپس شاه بلوط، پیاز سبز، روغن کنجد و گوشت را اضافه کنید. برای دو دقیقه ترکیب را هم زده و بپزید تا پیازها کمی قهوه‌ای شوند.

دور یک بشقاب بزرگ سرو غذا کاهوها را چیده و ترکیب گوشت را در مرکز ظرف بریزید.

fo3143

ساندویچ گوشت با کاهو 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *