روش درست کردن کوکوی پیازچه
روش درست کردن کوکوی پیازچه : می خواهید در کمترین زمان یک کوکوی خوشمزه درست کنید در این مطلب روش درست کردن کوکوی پیازچه که غذای محلی از کرمانشاه است را در اختیار شما می گذاریم مواد این غذا برای دو نفر می شود
روش درست کردن کوکوی پیازچه ، مواد لازم :
سیب زمینی آب پز | ۲ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
پیازچه | ۲۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۱ عدد |
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه | به میزان لازم |
روش درست کردن کوکوی پیازچه :
سیب زمینیهای آبپز را رنده کنید و آنها را در ظرفی مناسب بریزید.
حالا پیاز را رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سیب زمینی ها اضافه کنید.
پیازچه ها را نگینی خرد کنید و به موادتان اضافه کنید.
تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و خوب هم بزنید.
در تابهای روغن بریزید و آن را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کوکو یک قاشق غذاخوری بردارید و در روغن یا قالب دلخواهتان سرخ کنید.
نکته :
اگر میخواهید کوکویتان خوشرنگ شود، میتوانید یک قاشق سوپخوری زعفران دم کرده هم به آن اضافه کنید.
روش درست کردن کوکوی پیازچه