می توانید در هر گوشه از ایران که هستید غذاهای محلی شهرهای دیگر را بچشید با روش درست کردن آنها در سایت ابانک در ادامه ما را همراهی کنید با روش درست کردن کشک کدو به سبک کرمانی .
روش درست کردن کشک کدو به سبک کرمانی ، مواد لازم
کدو سبز ۸ عدد
کشک ۱ پیمانه
پیاز داغ ۲ قاشق غذاخوری
سیر داغ به میزان لازم
نعناع داغ به میزان لازم
مغز گردو ۳۰ گرم
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم
روغن به میزان لازم
روش درست کردن کشک کدو به سبک کرمانی
اول باید کدوها را بشویید و پوشت آن را بتراشید و بعد هم سرخ کنید و یا بخار پز نمایید. پیاز و سیر را هم در یک ظرف دیگر خرد کنید و تفت دهید و روی کدوها بریزید ادویه جات را هم اضافه کنید.
بعد برای اینکه آب بیفتد درب ظرف را ببینید و دو تا گوجه فرنگی هم خرد کنید و در آن بریزید تا به این فرایند کمک کند و بعد هم همه مواد را با هم با گوشت کوب له کنید.
حالا مخلوط گردو را به آن بیفزایید و کشک هم در اخر اضافه کنید. وقتی که کل اب هر دو مواد کشک و کدو بخار شد بگذارید کمی کف ظرف سرخ شود و باز هم کشک بیفزایید و بعد هم غذا حاضر است و می توانید در ظرف بکشید و با تزیینات زیبا میل نمایید.
اگر جز کسانی هستید که چربی خون دارید کدو بهترین خوراکی است .