خانه / آشپزی / روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله 95

روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله 95

fo3540

پاستیل یکی از تنقلاتی هست که همه بچه ها دوست دارند می خواهید شادی کودکان را در شب چله یا همان یلدا چند برابر کنید در این جا به شما روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله ۹۵ را آموزش می دهیم .


روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله ۹۵ ، مواد لازم :

 شکر  یک دوم پیمانه
گلوکز مایع یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین یک چهارم پیمانه
آب میوه طبیعی (آب انار)  ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

 

روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله ۹۵ :
شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.
گلوکز را به آنها اضافه کنید.
آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.
اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.
بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.
البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.
در یخچال بگذارید تا خنک شوند.
به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.
نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.
نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.

 

fo3540

روش درست کردن پاستیل اناری ویژه شب چله ۹۵

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *