خانه / آشپزی / روش درست کردن هات چاکلت داغ

روش درست کردن هات چاکلت داغ

gvthu43izdzfdkqtzzt

 

شما هم شکلات داغ دوست دارید می خواهیم روش درست کردن هات چاکلت داغ را در این جا به شما آموزش دهیم .

روش درست کردن هات چاکلت داغ ، مواد لازم:

شکلات خالص  ۸۰ گرم
شیر  ۱ پیمانه
نسکافه  یک دوم ق.م
پودرکاکائو   ۱ قاشق غذاخوری
خامه  ۲ قاشق غذاخوری
شکر  به میزان لازم
روش درست کردن هات چاکلت داغ :

۱- خامه را روی حرارت ملایم قرار داده تا زمانی که حرارت خامه کمی بالا رفت و اطراف آن شروع به حباب زدن نماید .

۲- شکلات های خرد شده یا رنده شده ، پودر نسکافه و پودر کاکائو را افزوده . اگر قصد اضافه کردن شکر بسته به ذائقه خود دارید ، همین مرحله افزوده و مخلوط کنید .

۳- در آخر شیر را افزوده و پس از جوش آمدن در لیوان مورد نظر ریخته و روی آن را با پودر کاکائو ، خامه و … تزیین نمایید . دقت کنید که هات چاکلت هیچ وقت با نی سرو نمی شود .

۴- در کافه ها از ترکیب چند پودر مانند پودر شیر و پودر کاکائو و نسکوئیک و ….. استفاده میشود و توسط دستگاه اسپرسو و نازل بخار تهیه می شود .

نکات :

۱ – دقت کنید که خامه قل نزند و به محض حباب زدن شکلات را اضافه کنید .

۲ – شکلات را هرچه بیشتر خرد کنید ، نوشیدنی شما سریعتر آماده می شود .

۳ – هات چاکلت با شیر کاکائو متفاوت است و مهمترن تمایز آن غلظت بالای آن است .

۴ – می توانید از طعم دهنده ها مانند چوب دارچین ، وانیل و …. یا سیروپ ها برای طعم دار کردن هات چاکلت استفاده نمایید .

 

gvthu43izdzfdkqtzzt

روش درست کردن هات چاکلت داغ

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *